Washington Center for Reproductive Medicine

Gender Selectie (Gezinsplanning); Kies het geslacht van uw baby Wij laten dromen uitkomen

Het doel van de medische wetenschap is het leven van mensen aangenamer en gelukkiger te maken. Door ontwikkelingen in de medische wetenschap is het nu mogelijk om met vertiliteits- en zwangerschapsbehandelingen het geslacht van uw baby te bepalen met genderselectie. Veel echtparen willen graag een gebalanceerd gezin, met jongen(s) en meisje(s), en hebben reeds gekozen voor genderselectie om deze droom te verwezenlijken.

Wij zijn een team van specialisten die mensen bijstaan bij het verwezenlijken van hun droom van een gebalanceerd gezin. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde methoden (IVF met PGD) om met zeer grote zekerheid (95% accuraat) het geslacht van het embryo vast te stellen voordat het in de baarmoeder wordt geplaatst. Enkel embryo's met het gewenste geslacht worden weer in de baarmoeder geplaatst.

  • Patienten krijgen een hormoonbehandeling om de eierstokken meerdere eitjes tegelijk te laten produceren. De groei van de eitjes wordt gecontroleerd met echo- en bloedtests.
  • De eitjes worden onder verdoving uit de vagina gehaald.
  • De eitjes worden in een laboratorium bevrucht met het sperma van de partner.
  • De embryo's worden in incubators geplaatst voor verdere ontwikkeling.
  • Tijdens de derde dag van incubatie in het laboratorium, de embryo's bestaan dan uit 8 cellen, worden de embryo's gecontroleerd door het verwijderen van een enkele cel. Deze cel wordt geanalyseerd om het geslacht en de chromosomale opbouw van het embryo vast te stellen. Indien gewenst, worden de embryo's tevens gecontroleerd op meer dan honderd bekende aangeboren ziekten en afwijkingen.
  • Na twee dagen worden embryo's, waarvan het geslacht en genetische opbouw is vastgesteld,  weer terug in de baarmoeder geplaatst.
  • Tien dagen daarna wordt een bloedtest uitgevoerd om de zwangerschap vast te stellen.

Wij op deze manier al vele koppels kunnen helpen met het krijgen van het gezin van hun dromen. Ook u kunnen wij helpen.

                                               

Internationale Gender Selectie Patienten

Wij behandelen mensen over de gehele wereld met zorg, vriendelijkheid en respect. Onze patienten komen uit Engeland, Duitsland, India en vele andere landen over de hele wereld.

Wij zijn gevestigd in Seattle, Washington, USA in de schitterende omgeving van de adembenemde Noordwest kust van de Stille Oceaan, dicht bij Vancouver, Canada. Wij zullen u bijstaan met het zoeken van een geschikt hotel, de reserveringen en zullen ons uiterste best doen behandeling en verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak; bel met telefoonummer (USA) 425 462 6100 of maak gebruik van het contactfromulier op onze website.

 

 


Fifteen Years Experience In Preimplantation Genetic Diagnosis For Family Balancing And Chromosomal And Genetic Disorders.

Travel Grants, Military Discounts And Free Medications Available.

Pay as You Go Program Ensures You Only Pay For Treatment Received.

ads2

Moving forward with treatment is easy with Springstone Patient Financing!

  • Low fixed rates - as low as 5.99%
  • Plans from $2,000 - $40,000
  • Flexible Terms - up to 84 months

Just ask us for more information at 800.630.1663 or visit Springstone at: www.springstoneplan.com

ads